KOMMANDE EVENT

Sommaren 2023 kommer vi att köra egna tävlingar såsom best trick, best run eller best feature-schredd där vi samlas, hänger, och tävlar lite. Vi avser att återigen arrangera “TCP Send It”-tävlingen för femte året! Vi postar events som Wakeboardtester från importörer, After-works Facebook-sida och Instagram - håll koll där! (gå gärna in och “gilla/följ” oss)


LÄGER

Under säsongen 2023 kommer vi att köra följande ungdomsläger:

- Läger nr 1 (29-30/6)

- Läger nr 2 (13-14/7)

- Läger nr 3 (10-11/8)

Lägren riktar sig ungdomar 10-16 år, som antingen inte åkt tidigare, eller testat någon/några gånger och som vill lära sig mer och utvecklas i vattensport under ledning av kunniga coacher. 2-dagars läger, normalt med övernattning. (valfritt). Simkunnighet/vattenvana (viktigt!) och ok med att sova “borta”, är rimliga förutsättningar. Lägerplatserna tar slut ganska tidigt på säsongen, så skicka in anmälan i tid. Totalt 12 platser. Se informationsblad för info om anpassning till covid-19.

Ladda ner ett informationsblad här.

Begränsat antal platser/läger för att skapa bra kvalitet (12 deltagare). Lägren fylls ofta “på” ganska tidigt på säsongen (även före), så vänta kanske inte för länge, om Du själv eller om du har en ungdom hemma som är intresserad.


BOENDE

Jumbo Stay Hotel

Säsong 2020:

50 % rabatt på ordinarie priser & möjlighet att hyra hela planet för endast 8000 kr

RABATTKOD: CABLE2020

Används via hemsida, mail eller telefon.

Se Jumbos hemsida här.