EVENT, LÄGER & BOENDE


LÄGER: FÖR ATT MAXIMERA ÅKNINGEN TAR VI BARA IN 12 DELTAGARE PER LÄGER - VÄNTA INTE TILL SISTA DAGEN INNAN DU ANMÄLER DIG!

KOMMANDE EVENT

Sommaren 2020 kommer vi att köra egna tävlingar såsom best trick, best run eller best feature-schredd där vi samlas, hänger, och tävlar lite. Vi firar 9-års jubileum (10:e säsongen) nu i år och avser att återigen arrangera “TCP Send It”-tävlingen för fjärde året! Vi postar events som Wakeboardtester från importörer, 9-års jubiléet på vår Facebook-sida - håll koll där! (gå gärna in och “gilla” oss)


PRIVAT BOKNING

Möhippa, svensexa, födelsedag eller kick-off? Kabeln går att abonnera privat utanför ordinarie öppettider för egna grupper/kompisgäng!

Mejla order@cablepark.se och beskriv vad du vill göra, när och hur många ni är, så försöker vi arrangera enligt era önskemål.

Mindre sällskap kommer ofta under normala öppettider och får då samsas med alla andra som åker. För lite större grupper passar ibland Cable Exclusive, det vill säga att gruppen har anläggningen och banan för sig själva. Detta måste bokas och ska ske utanför ordinarie öppettider.

Ofta kombineras åkningen med bokad bastu, lunch eller middag.

Vi har serveringstillstånd för alkoholdrycker. Det är helt upp till dig vilken omfattning du vill ha på ditt event. Vi har arrangerat födelsedagsfester för 40–50 gäster, kick-off för företag och hanterat kundevent med upp till 140 lunchgäster på anläggningen.

Inomhus har vi 25 sittplatser, utomhus har vi plats för många fler (ev. med partytält på altanen), allt beroende på upplägg. Större grupper faktureras i förskott.


LÄGER

Under säsongen 2020 kommer vi att köra följande ungdomsläger:

- Läger nr 1 (25-26/6) FULLT

- Läger nr 2 (6-7/8) FULLT

- Läger nr 3 (13-14/8) FULLT

Lägren riktar sig ungdomar 10-16 år, som antingen inte åkt tidigare, eller testat någon/några gånger och som vill lära sig mer och utvecklas i vattensport under ledning av kunniga coacher. 2-dagars läger, normalt med övernattning. (valfritt). Simkunnighet/vattenvana (viktigt!) och ok med att sova “borta”, är rimliga förutsättningar. Lägerplatserna tar slut ganska tidigt på säsongen, så skicka in anmälan i tid. Totalt 12 platser.

Ladda ner ett informationsblad här.

Begränsat antal platser/läger för att skapa bra kvalitet . (12 deltagare). Lägren fylls ofta “på” ganska tidigt på säsongen (även före), så vänta kanske inte för länge, om Du själv eller om du har en ungdom hemma som är intresserad.


BOENDE

Jumbo Stay Hotel
50 % rabatt på ordinarie priser & möjlighet att hyra hela planet för endast 8000 kr

RABATTKOD: CABLE2020

Används via hemsida, mail eller telefon.

Se Jumbos hemsida här.

Good Morning Hotels Arlanda

555kr/rum enkel som dubbel

Uppge att ni är åkare hos TCP när ni bokar på plats eller via telefon.

Se Morning Hotels hemsida här.

Nordic Choice Hotels