PRIVAT BOKNING

Möhippa, svensexa, födelsedag eller kick-off? Kabeln går att abonnera privat utanför ordinarie öppettider för egna grupper/kompisgäng!

Mejla order@cablepark.se och beskriv vad du vill göra, när och hur många ni är, så försöker vi arrangera enligt era önskemål.

Mindre sällskap kommer ofta under normala öppettider och får då samsas med alla andra som åker. För lite större grupper passar ibland Cable Exclusive, det vill säga att gruppen har anläggningen och banan för sig själva. Detta måste bokas och ska ske utanför ordinarie öppettider.

Ofta kombineras åkningen med bokad bastu, lunch eller middag.

Vi har serveringstillstånd för alkoholdrycker. Det är helt upp till dig vilken omfattning du vill ha på ditt event. Vi har arrangerat födelsedagsfester för 40–50 gäster, kick-off för företag och hanterat kundevent med upp till 140 lunchgäster på anläggningen.

Inomhus har vi 25 sittplatser, utomhus har vi plats för många fler (ev. med partytält på altanen), allt beroende på upplägg. Större grupper faktureras i förskott.


BEACHVOLLEY, TRAMPOLIN, SKATERAMP OCH BOULE

Vi har inte enbart kabelåkning på The Cable Park. På anläggningen finns ett par SUP´s (“Stand-Up-Paddleboard”), surfbrädor där man står upp paddlar. En stor beachvolleybana, en fet trampolin för voltträning , en miniramp (skateboard kan hyras för en billig penning i butiken om man inte har egen - Skaterampen är f.n. stängd för renovering/ombyggnad) samt för de som vill ta det lite lugnare – en boulebana bakom bastun. Bollar till beachvolley och klot för boule kvitteras ut i butiken. I Kabelbaren finns ett urval av sällskapspel för den som vill vila kroppen, men inte huvudet.


BASTU

Vi har också en bastu för upp till 12 pers. Bastun bokas för grupper/sällskap. Maila order@cablepark.se